Smakebiter fra boka Guds hjertes tanke

Vi står på mange valg i livet, små og store, politiske og personlige. Og med valg følger mål, det er noe du vil oppnå ved dine valg. Stemmer du grønt, gult, rødt eller blått er det fordi du ønsker politikerne skal gjøre noe spesielt for deg eller andre i samfunnet du tilhører. I tanken har du satt dem et eller flere mål, som oftest tuftet på valgløfter.

Du har kanskje også satt deg personlige mål i livet noen gang? Du ville slutte å røyke. Hvorfor? Du ville ikke dø før tiden, ville ha bedre kondis, bedre luktesans, lukte bedre selv, ikke konstant gå rundt med røyklukt i klærne. Bli gladere, få bedre helse og ikke avhengig av noe du og alle vet bare er på minussiden.

Eller: Du kjøpte en bok om lavkarbo og startet med avocado, bøtter med vann og lite ris, poteter og brød. Og omtrent samtidig startet treningen. For du bare ville ned i vekt, ha vekk bilringene, ikke lenger være en av de 1 600 235 000 overvektige i verden (medio 2015). Nå skulle kilo telles og overflødige centimeter rundt livet av. Alt dette var du bevisst på før du begynte. Målene var klare, programmet satt opp. Alt du hadde å gjøre var å motivere deg til å starte, og så velge selve gjennomføringen. Og da du tok valget og gjorde det, kom resultatene! Og med dem kom lysten til å fortsette.

LES MER OM BOKA

Her kan du få noen smakebiter på innholdet i boka

Tre om Guds hjertes tanke:


«En grundig innføring i Guds store hjerte. Krever en observant leser. Ingen pocketbok akkurat».

Victor Strøm, pensjonert landmåler, Drøbak

«Jeg tror du har en (nåde)gave til å vise kristen tro i forhold til andre religioner, en veldig viktig oppgave i vår tid.»

Johanna Suhrland, pensjonert journalist og filolog, Jessheim

«Christopher Hitchens og Richard Dawkins selger i milliontall. Du har trykket opp 500 eks. Deres argumenter er så svake og overfladiske at de ikke kan sammenlignes med dine. De behager massene; ditt ønske er å behage Gud, noe som kommer godt frem i dine bevisste ordvalg med gjenklang i Jesu ord: «Det ord jeg har talt, skal dømme ham på den siste dag», Joh 12,48.

Ali Shirazi, student fra Iran, NMBU. 

«Hva har du som du ikke har fått?», 1 Kor 4,7. All ære til Gud! (forfatteren) 

Gå til forsiden for kjøp